Kuipers naar huis, Van Roekel blijft

0

Björn Kuipers heeft voor de knock-out fase van het EK2012 geen wedstrijd toegwezen gekregen. Toch is er nog enig Oranje te zien op het toernooi. Sander van Roekel zal als assistent scheidsrechter in actie komen in Warschau.

Van Roekel is de rechterhand van Howard Webb tijdens de kwartfinalewedstrijd tussen Tsjechië en Portugal. Door een afmelding van de Engelse tweede assistent mag Van Roekel zijn plaats in nemen langs de lijn. Hij zal als grensrechter in actie komen in dit duel.

 

Björn Kuipers kreeg erg verrassend geen wedstrijd toegewezen. Hij mag, net als zijn assistenten Erwin Zeinstra, Pol van Boekel en Richard Liesveld, de koffers pakken en weer terug naar huis gaan. Kuipers en zijn mannen waren verantwoordelijk voor de wedstrijden Kroatië – Ierland en Oekraïne – Frankrijk. In die laatste moest Kuipers de wedstrijd zelfs stilleggen door weersomstandigheden.

 

Voor Van Roekel is het toernooi dus nog niet voorbij. Hij zal, zoals gezegd, aankomende donderdag te zien zijn in de wedstrijd tussen Tsjechië en Portugal.

Share.

Laat een reactie achter