Januzaj: ‘Wil groots WK afwerken met België’

0

Januzaj maakte maandag zijn debuut bij het Belgische elftal. Het jonge talent van Manchester United sloot voor het eerst in zijn carrière aan bij de Rode Duivels. Zo is hij vastberaden een groots WK neer te zetten met België.

Januzaj koos in april om in zijn carrière uit te komen voor het Belgische elftal. Niet veel later werd de aanvaller opgeroepen door bondscoach Marc Wilmots. "Ik koos voor België omdat ik hier geboren ben en gestudeerd heb. Mijn toekomst ligt hier. Mijn keuze heeft lang op zich laten wachten, maar ik wou me eerst focussen op Manchester United", zegt Januzaj bij Sporza. Of hij in Brazilië het volkslied al mee kan zingen, weet hij niet. "Ik ken het een beetje, maar ik ga het wel leren."

 

De 19-jarige aanvaller beleefde maandag een prima ‘eerste werkdag’ bij de Belgische ploeg. "De eerste training is goed verlopen. Ik integreer me zo snel mogelijk en het helpt dat ik al enkele spelers ken, zoals Kompany, Fellaini en Lukaku. Wat ik in Brazilië wil bereiken? De ploeg helpen en een groots WK afwerken."

Share.

Laat een reactie achter