‘Janssen de Nederlandse Vardy op dit moment’

0

Voor Toon Gerbrands is het duel zaterdag tussen AZ en PSV bijzonder. De algemeen directeur van de Eindhovenaren was het in verleden werkzaam in Alkmaar en heeft daar goede herinneringen aan overgehouden.

Desondanks heeft Gerbrands zijn avontuur bij AZ afgesloten en een plaats gegeven. "Ik heb daar een redelijk afwijking in. Tenminste dat vindt mijn vrouw", vertelt hij aan RTV Noord-Holland. "Als ik ergens stop, dan sluit ik letterlijk de deur. Dat kunnen mensen heel slecht begrijpen van mij. Ik heb wat met AZ, maar ik steek dan wel al mijn energie in het nieuwe project PSV."
 
PSV zal zaterdag Vincent Janssen moeten afstoppen. De AZ-spits verkeert in grootse vorm. "Het is bijna een soort sprookje voor hem. Hij houdt het nu al zo lang vol, dat kan geen toeval zijn. Het is een beetje de Nederlandse Vardy op dit moment", aldus Gerbrands, die hoopt dat PSV net als vorig seizoen de landstitel verovert. "De titel één keer winnen is knap, maar om het meerdere keren te winnen is de volgende stap."
Share.

Laat een reactie achter