Italie zonder Balotelli?

0

Italië-bondscoach Cesare Prandelli spreekt in de Italiaanse pers over een nieuw systeem voor zijn nationale ploeg. Het meest opvallende aan dit systeem is het ontbreken van de meest besproken Italiaan: Mario Balotelli.

Balotelli liet zich dit weekend weer van zijn slechte kant zien, toen hij in conflict raakte met een journalist en zijn coach Clarence Seedorf. De Italiaanse media berichtte dit weekend over een Italië zonder Balotelli in de spits. Bondscoach Prandelli lijkt de veelbesproken Italiaan nog een kans te geven, maar spreekt ook over een plan B, met Antonio Cassano (Parma, red.) als valse spits.

 

Tuttosport vraagt zich hardop af of Balotelli deelname aan het WK verdient. "Denk erover na", adviseert de krant. Corriere dello Sport stelt dat het ‘dit keer over is’ voor Balotelli. La Stampa denkt er ook het zijne van: "Milan neemt haar tijd en Prandelli krijgt twijfels."

 

Terwijl de prestaties en het gedrag van Balotelli zeer wisselvallig zijn, dienen Torino-spits Ciro Immobile en AS Roma-aanvaller Mattia Destro zich dit seizoen ook aan. Een garantie in de startopstelling van Italië heeft Balotelli niet. 

Share.

Laat een reactie achter