”Iedereen wil naar het WK”

0

Frank Lampard is één van de steunpilaren in het Engelse nationale team. De Chelsea-speler heeft laten weten dat hij koste wat kost naar Brazilië wil volgende zomer. Hiervoor moet hij zich nog wel zien te plaatsen met Engeland.

Komende dinsdag spelen The Three Lions een lastige uitwedstrijd in de WK-kwalificatiereeks tegen Oekraïne. Als daar verloren wordt, zal plaatsing voor het WK nog een hele opgave worden. In 2008 wist Engeland zich neit te plaatsen voor een groot eindtoernooi, tot enorme ergernis van Frank Lampard.

 

"Ik zou het verschrikkelijk vinden om dat weer mee te maken", zegt Lampard tegen diverse media. "Heel Engeland wil naar het WK. Jullie (de pers, red.) willen er naartoe, de fans willen er naar toe. Het is zeker dat ik niet nog eens uitgeschakeld wil worden."

 

Lampard was al aanwezig op de WK’s van 2006 en 2010. In Duitsland verloor de ploeg via strafschoppen van Portugal, terwijl in Zuid-Afrika de Duitse nationale ploeg met 4-2 te sterk was in de achtste finale. "Als jw wat ouder wordt kan je dat relativeren. Het voelt niet dat we nog wat goed moeten maken op het WK. Ik zou wel graag wat meer persoonlijke impact willen hebben op zo’n groot toernooi." 

 

 

 

Share.

Laat een reactie achter