‘Ibrah, breng een bezoek aan de kapper’

0

‘Ibrah, breng een bezoek aan de kapper’. Dat was de reactie van minister-president Silvio Berlusconi op het gedrag en het spel van de dertigjarige topspeler van AC Milan.

Zlatan Ibrahimovic, de geweldenaar uit Milaan, stelt tot nu toe nog teleur bij de kampioen van vorig jaar. Hij wist alleen nog in de openingswedstrijd te scoren en zijn spel is niet wat men van hem verwacht. Ondanks de prachtige aannames, geweldige lobjes en het uitstekende spelinzicht, weet de aanvaller nog niet te overtuigen. Volgens minster-president en baas van AC Milan komt dit door zijn uiterlijk. ”Een paardenstaart, dat past niet bij een man. Die moet eraf, dus Ibrah: breng een bezoek aan de kapper,” aldus de eigenaar van AC Milan.

 

Verwend gedrag, zo kan het ook wel genoemd worden. De speler is niet meer gemotiveerd en zet zich niet meer voor de volle 100% in voor zijn ploeg. Mede hierdoor staat de ploeg pas op 5 punten uit de eerste vijf competitiewedstrijden, waardoor ze op de vijftiende plek van de Seria A staan. Dat werkt natuurlijk ook niet echt positief op het spel en het gedrag van de speler.

 

Hij liet dan ook al weten dat hij het voetbalwereldje binnenkort gedag gaat zeggen. ”Ik wil meer tijd aan mijn vrouw en mijn kinderen besteden. Ook wil ik tijd vrijmaken voor de rest van mijn familie. Vroeger leefde ik voor voetbal en spijbelde ik op school om met de bal te kunnen toveren. Tegenwoordig heb ik dat gevoel niet meer en ga je aan andere dingen denken, zoals mijn gezin. Ik ben van plan om binnenkort te stoppen en me volledig daarop te gaan richten”, aldus de spits van AC Milan.

 

Of de spits ook nog zijn staart laat afknippen is nog niet bekend. Ik denk van niet, hij doet altijd al waar hij zin in heeft en laat zich niet op z’n nummer zetten door de president van de club en Italië. Man en staart zullen het seizoen afmaken, maar daarna zal hij niet lang meer te zien zijn, geloof mij.

 

 

 

Door: Floris Gouw – VoetbalOnline

Share.

Laat een reactie achter