Huntelaar ziet Italië als kanshebber

0

Klaas-Jan Huntelaar kijkt uit naar het komende EK. Hij kan vooral niet wachten op de ontmoeting met Duitsland, dat Nederland onlangs een harde klap bezorgde (3-0).

”Duitsland is altijd een moeilijke tegenstander. Het zal een speciale wedstrijd worden. Bij Schalke zijn we de laatste tijd onderling het vuurtje al een beetje aan het opstoken”, liet de productieve spits weten op de FIFA-website.

 

Huntelaar ziet Oranje niet als titelfavoriet voor het EK in Polen en Oekraïne. Volgens de spits van Schalke maakt Spanje de meeste kans om op nieuw een eindtoernooi te winnen. Na het WK van 2010 en het EK van 2008 zal dit het derde eindtoernooi worden voor Spanje op rij. ”’Zij hebben op dit moment het beste middenveld ter wereld. Maar wij kennen voor niemand angst”.

 

”Italië is in mijn ogen een gevaarlijke outsider. De ploeg heeft een nieuwe selectie met gevaarlijke spelers”. In de kwalificatiereeks liet Italië zien over veel kwaliteit te beschikken. Met die kwaliteiten kan de ploeg ver komen in het eindtoernooi van komende zomer”, aldus de spits van Oranje en Schalke.

Share.

Laat een reactie achter