Hiddink ontkent samenwerking met Maradona

0

Guus Hiddink heeft gisteren in het programma Studio Voetbal laten doorschemeren dat hij niet naar het WK gaat als bondscoach. Zelfs de suggestie om als supervisor van Maradona de Argentijnse ploeg over te nemen wees hij van de hand.

‘Ik ben nu op een leeftijd dat ik alles eerst rustig ga bekijken. Ik sta officieel onder contract van Rusland tot 1 juli en hoewel het geen boeiende oefenpotjes zullen zijn, moet ik dat dienstverband wel respecteren. Ik heb dus tijd om te overdenken wat ik na de zomer ga doen,’ aldus Hiddink, die niet werd gevraagd naar de redenen van het falen van de Russische ploeg en het mislukken van zijn Russische WK-project.

De in Engeland geopperde suggestie dat hij met Maradona naar het WK zou gaan wees de oud-PSV-coach naar het land der fabelen. ‘Ik ga echt niet voor een ander land naar het WK. Het is onzin.’ Hoewel het een publiek geheim is dat Hiddink al rond is om de plaats van Frank Arnesen bij Chelsea over te nemen en er zelfs in Londen met Ancelotti over heeft gesproken, probeerde de redactie van het tv-programma de succesvolle coach nog te linken met Ajax. ‘Nee, je hoeft het niet te proberen. Ik ga niet naar Ajax,’ luidde het veelzeggende antwoord van Don Guus.

Share.

Laat een reactie achter