Heitinga alweer weg bij Ajax?

0

Het lijkt erop dat we maar kort hebben kunnen genieten van de diensten van John Heitinga bij Ajax. De verdediger lijkt zijn plannen te hebben om weer ter vertrekken uit Amsterdam.

Pas veertig minuten maakte John in de Eredivisie. De laatste wedstrijd tegen PEC Zwolle zat hij niet eens bij de wedstrijdselectie. De Boer lijkt langzaam John Heitinga buiten de selectie te laten. De 32-jarige verdedigier had het liever anders gezien. Na de wedstrijd tegen Roda (6-0) had de Boer flinke kritiek op Heitinga. Die kwam er een aantal dagen later op terug. ”Ik wil zo niet afsluiten en dat gaat ook niet gebeuren. Ik ben elke dag hard aan het werk." Dit is inmiddels bijna een maand geleden en zijn kansen lijken verkeken. 
Mocht het dit seizoen zo blijven kijk Heitinga wellicht uit naar een andere club in de Eredivisie. Clubs zullen in de rij staan voor de zeer ervaren verdediger. Wat ons betreft zou hij goed bij PEC Zwolle of ADO Den Haag. Een strijder als John zou makkelijk mee kunnen met het niveau en zijn stijl manier van voetballen past bij de clubs. 
Share.

Laat een reactie achter