”Hazard even goed als Robben”

0

Nederlands elftal coach Danny Blind moet deze zomer vanaf de bank naar het EK kijken. Oranje is er niet bij en zal deze zomer voor de Rode Duivels juichen. De coach gaf een interview aan de Nederlandse pers.

Nu Oranje er niet bij is, juicht de bondscoach voor onze Rode Duivels. "Dat gun ik ze wel. Maar ik noemde ze net in het rijtje outsiders en toch moet ik het allemaal nog zien gebeuren. Net als met Engeland. België heeft de potentie om een dark horse te zijn in de race. Maar ik zie toch nog altijd een gebrek aan écht geloof in eigen kunnen. Ze moeten ook zélf de diepe overtuiging hebben dat het kan."
"Twee jaar geleden op het WK zijn ze gestrand tegen Argentinië in de kwartfinale en daar was ik toen niet door verrast. Twee jaar verder zouden ze ook twee jaar zelfbewuster moeten zijn. Jongens als Jan Vertonghen, Toby Alderweireld, Thomas Vermaelen, die ken ik al vanaf de jeugd bij Ajax. Hun zelfbewustzijn is zeker gegroeid, maar het kan nog veel meer. Eden Hazard is qua talent zo goed als Robben, maar de presence van Robben heeft hij niet."
Share.

Laat een reactie achter