Gomez kapot door telefoontje van bondscoach

0

Mario Gomez ontbreekt komende zomer op het WK in Brazilië. Uitgerekend de man die de poulewedstrijd van twee jaar geleden met Nederland besliste (2-1), wordt thuisgelaten door bondscoach Joachim Löw.

Gomez kreeg donderdag een telefoontje van bondscoach Löw met het slechte nieuws. ”Het was een telefoontje dat pijn deed", schrijft de spits van Fiorentina op zijn Facebook-pagina. "Tot het laatste moment heb ik erin geloofd dat ik op tijd fit zou zijn. Maar helaas hebben blessures me dit seizoen telkens teruggeworpen. Het meest donkere seizoen uit mijn carrière eindigt zo met een nieuwe klap. Maar ik kom terug, zoals altijd in mijn carrière."
De spits wenst zijn land het allerbeste op het WK. "Dat ik niet tot de selectie behoor, betekent ook dat ik er niet bij ben als de jongens de wereldbeker pakken. Ik duim voor jullie en gun jullie het succes van harte!"
Löw legde zijn beslissing om Gomez te passeren als volgt uit: "Hij heeft sinds september slechts 280 minuten gespeeld. Dan ben je, naar mijn mening, fysiek niet in staat om een zwaar toernooi te doorstaan."
Share.

Laat een reactie achter