Gemeente Beverwijk stopt Oranje Festivals

0

In Beverwijk heeft men eindelijk eens een keer een mooi festival, in dit geval rondom de wedstrijden rondom Oranje en dan is nota bene de gemeente zelf spelbreker.

De organisatie van het Oranje Festival, mede onder auspiciën van VoetbalOnline en WK.nl, heeft geen groen licht gekregen voor de vervolgwedstrijden van het Nederlands Elftal. De Oranje Festivals met vele artiesten rondom de wedstrijden van Oranje, mogen dan ook niet meer worden georganiseerd van de gemeente Beverwijk.En dat terwijl de gemeente zelf heeft aangegeven dat, indien Nederland verder zou komen in het toernooi, ook de Oranje Festivals doorgang mochten vinden.

Nu komt men daar dus op terug en wil men geen vergunning afgegeven voor de vervolgwedstrijden. Een tekort aan capaciteit aan de kant van de politie wordt als reden opgegeven, terwijl men eerder liet weten dat men geen probleem had met de ‘eigen’ beveiliging van het Festival.

Hier komt men nu op terug. In de gemeente Beverwijk dus geen OranjeFestival meer.

Na aanstaande donderdag, na het duel Nederland – Kameroen, zijn de Oranje Festivals in Beverwijk definitief afgelopen en al wordt Oranje wereldkampioen, de Oranje Festivals in Beverwijk zijn voorbij

 

Share.

Laat een reactie achter