Fransen zeggen vertrouwen op in Domenech

0

De Franse voetballers uit de nationale ploeg zijn het vertrouwen in bondscoach Raymond Domenech kwijt. De Franse krant Le Parisien heeft maandag citaten geplaatst van Thierry Henry gericht aan Domenech, vrijdag in het trainingskamp.

”Trainer, er is iets dat we u moeten vertellen. Ik spreek in naam van de ploeg”, aldus Henry volgens de krant. ”We raken verveeld tijdens je trainingen. In twaalf jaar bij het Franse team heb ik deze situatie nog nooit meegemaakt.” 
 
”We weten niet hoe we moeten spelen, waar we op het veld moeten lopen en hoe ons te organiseren. We weten gewoon niet wat we moeten doen. Een speelstijl ontbreekt, dit werkt niet.”

Frankrijk speelde zaterdag met 1-1 gelijk tegen Roemenië en moet woensdag van Servië winnen om uitzicht te houden op directe plaatsing voor het wereldkampioenschap van volgend jaar in Zuid-Afrika. Domenech is sinds 2004 bondscoach. In 2006 bereikte hij met de Fransen de WK-finale. Twee jaar later kwam Frankrijk bij het EK in Oostenrijk en Zwitserland niet verder dan de groepsfase

Share.

Laat een reactie achter