Franse hoertje vraagt bondscoach vergiffenis

0

Zahia Dehar, beter bekend als het hoertje van topvoetballer Franck Ribéry, heeft bondscoach Raymond Domenech een brief geschreven waarin ze vraagt om vergiffenis voor de spelers die betrokken zijn bij het Franse seksschandaal.

Het inmiddels 18-jarige escortmeisje vroeg ook om de topspelers niet te straffen door ze thuis te laten van het WK.

Naast Ribéry zijn ook Sidney Govou, Karim Benzema en Hatem Ben Arfa betrokken in het seksschandaal. Dehar verstuurde haar brief op 6 mei. Inmiddels maakte Domenech zijn voorlopige selectie van 30 spelers bekend. Van de voetballende klanten van Dehar viel alleen Real Madrid-aanvaller Benzema af, al heeft dat weinig met het schandaal te maken. Benzema heeft een minder seizoen achter de rug en was bij de ‘Koninklijke’ vaste invaller achter basisspeler Gonzalo Higuain.

Ribéry kwam in opspraak toen hij duizenden euro’s spendeerde om zijn verjaardagsnacht in München met de toen 17-jarige en dus minderjarige Dehar door te brengen. Het Openbaar Ministerie wil hem nu vervolgen. De Franse voetbalbond stelt alles in het werk om Ribéry toch mee te kunnen nemen naar het WK voetbal volgende maand.

bron: hln.be

Share.

Laat een reactie achter