Frans Bauer: Bouwen aan een gezonde toekomst!

0

Iedereen heeft iets met sport en bijna heel Nederland heeft wat met voetbal! Helaas heeft ook bijna iedereen in zijn omgeving te maken met de verschrikkelijke ziekte kanker. Hoe mooi is het dan om allemaal ons steentje bij te dragen?!

Hoe mooi is het als we allemaal ons steentje bijdragen aan een gezonde toekomst voor kinderen met deze ziekte? KIKA en Frans Bauer zijn momenteel bezig met een geweldig project:

De bouw van het grootste kinderkankercentrum van Europa: het Prinses Máxima Centrum.

 

Voor de bouw van het Prinses Máxima Centrum is veel geld nodig. Aangezien de overheid en de farmaceutische industrie geen bijdrage leveren, heeft KiKa een grootscheepse actie op touw gezet: Draag je steentje bij.  Al voor maar €5,- kun je een steentje kopen en komt jouw naam op de Wall of name bij het grootste kinderkankercentrum van Europa!

 

Als het centrum er staat, hoeven de beste onderzoekers en specialisten niet meer op verschillende locaties te werken, maar kunnen ze hun krachten bundelen op één locatie. In Utrecht, naast het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Ook zal het centrum veel toponderzoekers aantrekken vanuit de hele wereld.

 

Binnen de actie speelt de website www.kikabouw.nl een centrale rol. Hier kunnen particulieren en bedrijven steentjes kopen en zelf een actie starten. Voor kinderen is er een speciale statiegeldactie, waaraan bijna alle supermarkten meewerken.

 

Met de bouw van het Prinses Máxima Centrum kan de stap worden gezet naar 95% genezing! 95% met vrijheid om zonder ziekte kind te zijn, zonder ziekte plezier te maken.. en zonder ziekte te sporten..

 

Draag je sportieve steentje bij!

 

Zonder jou geen KiKabouw !


Share.

Laat een reactie achter