Evangelina is de Yolanthe van het WK

0

In Nederland weer veel gepraat over Wesley en Yolanthe, maar de meest in het oog lopende spelersvrouw van dit WK is niet Yolanthe of Sylvie maar Evengelina. De vrouw van Martin Demichelis is een ex van Maradona en elke dag op tv.

Evangelina Anderson doet namelijk tijdens dit WK mee aan de Argentijnse versie van ‘Dancing with the Stars’ en zorgt elke dag voor veel opwinding in de huiskamers. Ze is sinds een jaar de moeder van een zoon met Martin Demichelis, maar daarvoor was ze ook even een liefje van Diego Maradona. Sans rancune heeft Maradona Demichelis opgeroepen voor de nationale ploeg. Dat het anders kan weten we van de Franse bondscoach Raymond Domenech, die enkele vrienden van zijn vrouw Estelle nooit opriep voor de nationale ploeg (Pires, Giuly en Trezeguet).

 

Toch wordt in Argentinië vermoed dat Demichelis niet helemaal gerust op de strapatsen van zijn vrouw en daarom zou hij een enorme blunder hebben begaan in de wedstrijd tegen Zuid Korea. Ook de Duitse media hebben de opmerkelijke vrouw van de verdediger weer ontdekt. 

 

Morgen speelt Demichelis tegen enkele van zijn ploeggenoten. ‘Ik ben nu zeven jaar in Duitsland en ken die nationale ploeg tot in alle details. Ik heb de trainer wel het een en ander verteld en ik neem aan dat hij zijn tactiek voor een deel afstemt op mijn adviezen,’ liet Demichelis gisteren weten.  

 

Share.

Laat een reactie achter