Eurosport: Benitez voor onze voetbalshow

0

Eurosport’s wekelijkse voetbalmagazine Eurogoals steekt vanaf maandag 12 september in een nieuwe outfit. Voormalig trainer van onder meer Inter Milaan Rafael Benitez gaat aan de slag als collega-expert van Arsène Wenger.

Eurogoals ging flink op de schop, met een nieuw format, een nieuwe look and feel en een uitbreiding van haar voetbalaanbod. En met een nieuwe topconsultant, want tijdens een persconferentie in Parijs werd vanmiddag bekendgemaakt dat Rafael Benitez is aangetrokken als expert voor de nationale competitiewedstrijden. Benitez wacht overigens nog steeds op een mooi aanbod. Hij heeft een paar aanbiedingen gehad maar de juiste zat er nog niet bij. Voor Benitez in principe nog geen sabbatical dus. Overigens lanceerde Benitez gelijktijdig zijn nieuwe website.

 

 

 

 

Eurogoals, dat dit jaar zijn 20ste verjaardag viert, biedt een wekelijks overzicht van de hoogtepunten in enkele van de meest aansprekende nationale voetbalcompetities, de Europa League en de Champions League. Net als vorig seizoen is Arsenal’s coach Arsène Wenger Eurosport’s topconsultant voor de Europese competities.Arsène Wenger: “Natuurlijk waren Benitez en ik destijds opponenten. Maar we hebben wel altijd veel waardering voor elkaars werkwijze gehad. Des te leuker om nu met hem samen te werken in deze voetbalshow.”    Een compleet overzicht… met doelpunten, hoogtepunten, het laatste nieuws en analyses, vanaf 12 september, elke maandag om 17:30 uur op Eurosport.  Elke Sport. Elke Emotie.

   De Eurosport Groep is het grootste sport- en entertainmentplatform van Europa. Eurosport, de nummer 1 pan-Europese TV-zender, wordt in 20 talen uitgezonden, bereikt 125 miljoen huishoudens in 59 landen. Eurosport HD is de high definition simultaanzender van Eurosport. Eurosport 2, ‘the new generation sports channel’, bereikt 51 miljoen huishoudens in 17 talen en 47 landen. Eurosportnews is Eurosports sportnieuwszender en wordt wereldwijd uitgezonden. Eurosport Asia/Pacific bereikt 15 landen in die regio. Eurosport Events richt zich op organisatie, management en promotie van grote internationale sportevenementen. Eurosport’s online sportplatform (deels co-branded door Yahoo !) is Europa’s meest bezochte online sportbestemming met meer dan 14 miljoen unieke bezoekers per maand. Eurosport Mobile biedt live streaming en mobiele websites en -applicaties in 9 talen, voor sportnieuws en de laatste uitslagen. Met de Eurosport Player kijkt men online naar Eurosport, Eurosport HD, Eurosport 2, Eurosportnews en evenementen die níet op TV te zien zijn.

Share.

Laat een reactie achter