EUROSHOW MET PATRICK KLUIVERT

0

Eurosport zedt tijdens UEFA EURO 2012, van vrijdag 8 juni tot en met zondag 1 juli in Polen en Oekraïne, dagelijks de EURO 2012 Show uit. Daarnaast zendt Eursport de wedstrijden uit van EURO2012.

De EURO 2012 Show wordt elke avond om 20:00 uur uitgezonden. Gastheer is Stefano Bernabino. Met topconsultants Arsène Wenger, Patrick Kluivert, Rafael Benitez, Thomas Berthold en Fredi Bobic bespreekt hij alle ins en outs van het toernooi, waarbij elke selectie dus uitgebreid aan bod komt.

 

Voor Patrick Kluivert is het de tweede keer dat hij voor Eurosport aan de slag gaat: eerder deed hij dat al bij het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika. Kluivert: “Dat was erg leuk om te doen, ook inhoudelijk. Ik vind het dan ook super om nu op herhaling te gaan. Het worden weer prachtige weken.”

 

Elke maandagavond in mei en op 4, 5 en 6 juni zendt Eurosport EURO Countdown uit, met het laatste nieuws, spelersprofielen, stijgers & dalers en selectiebeschouwingen. En op 26 mei en 2 juni toont de zender alle hoogtepunten van de vriendschappelijke wedstrijden van de verschillende landenteams.

 

Eurosport kwam tevens met de UEFA tot overeenstemming over het integraal uitzenden van de wedstrijden. Eurosport en Eurosport 2 zullen alle matches minimaal 24 uur na speeltijdstip tonen. De zenders zijn daarmee gezamenlijk goed voor ongeveer 230 uur Europees topvoetbal.

 

 

Share.

Laat een reactie achter