Eto’o baalt enorm van uitschakeling

0

De ontmanteling van het Afrikaanse voetbal op dit Afrikaanse WK begint zich al af te tekenen. De uitschakeling van Kameroen is als een klap aangekomen bij de spelers. ‘Dit is echt de grootste deceptie in mijn loopbaan,’ aldus Eto’o.

De vedette van het Afrikaanse voetbal, die met Barcelona en Inter in de afgelopen twee seizoenen alles won, had op een veel langer WK gerekend. Donderdag speelt hij nog een troostwedstrijd tegen Oranje, maar er staat voor Kameroen niets meer op het spel na twee onnodige nederlagen. ‘Ik baal enorm, want we hebben alles gegeven en dit hebben we ook niet verdiend. Wij hebben in de eerste helft de kans gemist om echt afstand te nemen van de Denen en dat is ons na rust opgebroken. Ik had enorm veel zin in dit WK,’ aldus Eto’o, die tien jaar geleden met Kameroen Afrikaans en Olympisch kampioen werd en tenminste op 8 verschillende eindtoernooien wist te scoren en dus gisteren toch een record boekte.

 

‘Elke ploeg maakt fouten. Dat hoort bij de sport, maar het is vervelend als dat deze gevolgen heeft,’ meende Eto’o, die nog niet weet of hij verder wil als international van de Ontembare Leeuwen.

Share.

Laat een reactie achter