Engeland pas in mei met nieuwe bondscoach

0

De Engelse voetbalvond FA zal pas in mei beslissen over de aanstelling van de nieuwe bondscoach. Dat liet Alex Horne weten, secretaris van de FA.

Sinds februari zit het Engelse team zonder coach en die zal er tot half mei ook niet komen. ”We hebben geen personen en ook nog geen clubs benaderd”, liet Alex Horne weten tegenover BBC. ”We blijven er aan werken, maar we zullen wachten tot aan het einde van het voetbalseizoen. Dat is niet ver weg meer.”

 

Harry Redknapp is een mogelijke opvolger van Fabio Capello, die op 8 februari opstapte na een conflict met de Engelse bond. Redknapp is momenteel de manager van Tottenham Hotspur, maar de Engelse bond zal na dit seizoen de gesprekken met de manager aangaan. Dat het EK daar direct achteraan komt, lijkt voor Horne geen probleem te zijn.

 

”We weten dat het EK steeds dichter in de buurt komt, maar we weten ook exact wat we doen tussen nu en onze eerste wedstrijd tegen Frankrijk”, aldus Horne. ”We hoeven alleen een manager in te passen en deze persoon genoeg tijd te geven om aan de set-up te wennen.”

Share.

Laat een reactie achter