”Deur naar Oranje nog niet dichtgedaan.”

0

Mark van Bommel heeft de deur naar het nationale elftal nog altijd niet dichtgedaan. De middenvelder van PSV liet weten nog altijd beschikbaar te zijn voor het team. ”De bondscoach mag me altijd bellen,” aldus Van Bommel.

"Ik ben gestopt, maar heb nooit bedankt. Als de bondscoach me nodig heeft mag hij me bellen", zegt de oud-aanvoerder. Momenteel is de oud-aanvoerder van Oranje daar niet mee bezig. "Pas als de bondscoach me belt, ga ik er serieus over nadenken.

 

Het leven zonder Oranje bevalt Van Bommel ook prima. "Die interlandweken benut ik heel erg goed, met mijn gezin. Ik kan rustig naar het voetballen kijken en het tennis van mijn dochter. Dus wat dat betreft hoeven jullie je over mij geen zorgen te maken."

 

Van Bommel deed na het EK een stap terug om plaats te maken voor een nieuwe generatie. "Het Nederlands elftal is mij altijd dierbaar geweest. Maar de tijd is rijp voor talentvolle, jonge spelers. Die zijn er en moeten zich nu op het allerhoogste niveau ontwikkelen", stond te lezen in de verklaring die hij half juni de wereld in stuurde.

Share.

Laat een reactie achter