Cristiano Ronaldo een gebroken man

0

De Portugese voetbalvedette Cristiano Ronaldo liet zich na de uitschakeling door Spanje in de achtste finale van het WK van zijn slechtste kant zien.

De 25-jarige ster van Real Madrid spuugde richting de cameraman die zijn aftocht van het veld in Kaapstad registreerde. Ronaldo weigerde bovendien na afloop commentaar te geven, terwijl hij toch de aanvoerder van Portugal is.

De grillige Portugees liet uiteindelijk via de website van zijn zaakwaarnemer toch van zich horen. ,,Ik voel me een gebroken man, ontroostbaar, gefrustreerd en ongelooflijk bedroefd”, zo schreef Ronaldo. De Portugees werd voorafgaand aan het toernooi gezien als een van de potentiële uitblinkers, maar stelde zwaar teleur. De aanvaller maakte slechts één doelpunt, tijdens de monsterzege op Noord-Korea (7-0).

Na de nederlaag tegen Spanje meldde Ronaldo zich heel even voor de camera van een tv-station. Op de vraag of hij een verklaring had voor de nederlaag, bitste Ronaldo: ,,Vraag dat maar aan Carlos Queiroz.” Vervolgens beende hij boos weg. Op de website van zijn agent verklaarde de Portugese vedette dat bondscoach Queiroz juist op dat moment een persconferentie gaf en dat de verslaggevers beter daar hun vraag had kunnen stellen.

,,Ik was niet in de positie om daarop antwoord te geven. Ik ben ook maar een mens, en zoals ieder mens heb ik mijn verdriet en ik heb het recht om in m’n eentje dat te verwerken”, aldus Ronaldo. ,,Ik weet dat ik de aanvoerder ben; ik heb altijd mijn verantwoordelijkheid genomen en zal dat ook blijven doen.”

Share.

Laat een reactie achter