Coach Italië haalt Balotelli uit basiselftal

0

De bondscoach van Italië, Cesare Prandelli, is niet tevreden met de prestaties van zijn spits Mario Balotelli. Hierdoor heeft hij besloten om de nummer 9 uit de basiself te halen voor de komende wedstrijd tegen Ierland.

”Hij moet beter gaan spelen. Ik heb nog niet genoeg van hem gezien en daarom neem ik deze beslissing”, aldus de coach van Italië op de persconferentie. Naar alle waarschijnlijkheid zal de plek van Balotelli worden ingenomen door Antonio di Natale, die wel trefzeker was op het toernooi. Hij scoorde vlak na zijn invalbeurt tegen Spanje afgelopen zondag (1-1).

 

De 21-jarige Balotelli speelde woensdag geen slechte wedstrijd, maar zijn spel was niet goed genoeg volgens de bondscoach. Hij kon zijn kansen niet omzetten in doelpunten, waar Di Natale dat wel kon tegen Spanje. In die wedstrijd miste de spits van Manchester City nog een enorme kans, doordat hij teveel tijd nam bij het schieten. Hierdoor is het afgelopen voor de kansen van de veelbesproken Balotelli. Hij zal maandag op de bank plaats moeten nemen.

 

 

Share.

Laat een reactie achter