Casillias wil rivaliteit aanpakken

0

Iker Casillas, de doelman van Real Madrid, wil na de vechtpartij woensdagnacht met Barcelona praten over de rivaliteit tussen de twee teams. Samen met Cares Puyol wil hij een einde maken aan de ongekende rivaliteit.

Na een overtreding op nieuwkomer Cesc Fabregas werd Marcelo van het veld gestuurd. Wat hierop volgde was iets dat de laatste ontmoetingen tussen deze twee teams bijna iedere keer gebeurd. Spelers, trainers, reserves en zelfs de technische staf vlogen op elkaar af om de rivaliteit te uiten.

 

David Villa en Mesut Özil gingen met elkaar op de vuist en werden ook allebei van het veld gestuurd. Özil was kort daarvoor al gewisseld maar kwam uit de dug-out om toch nog even mee te doen, wat hem uiteindelijk betaald werd gezet. Ook Mourinho kwam ter sprake, hij zou een Barça-staflid in de wang geknepen hebben en zelfs sterspeler Messi gaf Fabio Coentrào een beuk.

 

Voor Casillias is het nu genoeg. HIj heeft de aanvoerder van Barcelona gebeld om zijn bezorgdheid uit te spreken. Samen met de verdediger, die overigens collega’s zijn in het Spaanse team, wil hij om de tafel om naar een oplossing zoeken voor deze uitbarstingen. De volgende wedstrijd tussen deze topploegen is op 11 december.

 

 

Door: Floris Gouw – VoetbalOnline

Share.

Laat een reactie achter