Capello vol onbegrip over Rooney

0

Wayne Rooney speelde tegen Montenegro afgelopen vrijdag niet zijn beste wedstrijd. Sterker nog, hij kon de wedstrijd niet eens uitspelen nadat hij door natrappen van het veld gestuurd werk. Capello begrijpt het niet..

Fabio Capello: ”Het is een enorm domme fout, wat hij hopelijk zelf ook ziet. Het is een belangrijke speler die veel ervaring heeft. Daarom snap ik ook niet waarom hij zoiets doet,” aldus de oefenmeester van Engeland.

 

Rooney had het al niet makkelijk deze week, aangezien zijn vader en oom beschuldigd worden van misdrijven rondom wedstrijdweddenschappen. De coach van Montenegro, Brnako Brnovic, had hem in deze situatie niet opgesteld:

 

”Ik had hem nooit laten spelen. Dit zijn ernstige zaken waardoor een speler zich niet op de wedstrijd kan richten. Hierdoor raakt een speler snelle gefrustreerd, waardoor hij misschien wel deze onnodige trap gaf.”

 

Doordat Engeland geen kwalificatiewedstrijden meer speelt, zal Wayne Rooney de openingswedstrijd op het EK moeten missen. Of hij meer dan één wedstrijd geschorst wordt, is nog niet bekend.

 

 

 

Door: Floris Gouw – VoetbalOnline

Share.

Laat een reactie achter