Brazilië: ”Dit wordt ons WK”

0

De Brazilianen staan aan het begin van de openingswedstrijd van het WK tegen Kroatië. De druk op het gastland is enorm, maar bondscoach Felipe Scolari heeft enorm veel vertrouwen in zijn spelers: ”DIt wordt ons WK.”

"Het moment is gekomen. Dit wordt ons toernooi", sprak de bondscoach van Brazilië, die aan het roer stond toen Brazilië in 2002 voor de vijfde maal in de historie van het land beslag wist te leggen op het mondiale eindtoernooi. De Selecão trapt het WK donderdag in São Paulo af tegen Kroatië.
"Er zijn zeven stappen die gezet moeten worden", zegt Scolari over het WK. "Eerst moeten we ons alleen nog maar op de eerste stap focussen. Dat is de wedstrijd tegen Kroatië", benadrukt de coach, die het in de groepsfase verder opneemt tegen Mexico en Kameroen.
Vele ogen zijn tijdens het WK gericht op Neymar, die het verschil moet maken voor de Braziliaanse equipe. De aanvaller van FC Barcelona kan niet wachten op de start van het toernooi, waar hij, net als bij de Confederations Cup, furore hoopt te maken: "Ik hoop dat ik mijn team op de best mogelijke manier kan helpen om de Braziliaanse droom – het winnen van het WK – waar te maken."
Share.

Laat een reactie achter