België ruim langs Luxemburg: 5-1

0

België had maandagavond geen probleem met buurland Luxemburg. In een vriendschappelijk onderonsje wonnen de Rode Duivels met maar liefst 5-1, waaronder drie goals van Romelu Lukaku.

Al na een paar minuten schoot Lukaku raak. RKC’er Aurélien Joachim schoot op een geweldige wijze Luxemburg op gelijke hoogte. Nog voor rust bracht Lukaku met zijn tweede treffer België weer op voorsprong. Het derde doelpunt van Lukaku was een fraaie: hij speelde twee tegenstanders uit alvorens raak te schieten.

Onder luid applaus werd de door Chelsea aan Everton verhuurde speler vlak daarna gewisseld. Bij België maakte Adnan Januzaj (Manchester United) na rust zijn interlanddebuut. Nacer Chadli tekende voor de vierde Belgische treffer en in de slotfase benutte Kevin De Bruyne een penalty.