Barça-spelers overvallen Fabregas met shirt

0

Te midden van de huldiging van de Spaanse ploeg in Madrid is Cesc Fabregas overvallen door de Barcelona-spelers Piqué en Puyol, die hem midden op het podium een Barcelona-shirt aandeden. Daarmee wilden de spelers zijn transferwens visueel maken.

Fabregas bood weinig weerstand maar deed meteen het shirt uit, toen het enige boegeroep van de avond uit het publiek kwam. De Catalanen hielden zich voor de rest rustig en zongen ook Viva España uit volle borst mee, hoewel ze zich vooral op de achtergrond ophielden. De grote man bij de huldiging was doelman Pepe Reina van Liverpool die als spreekstalmeester de aandacht kreeg van de honderdduizenden mensen die zich hadden verzameld bij de Puerto de Toledo. De huldiging duurde tot middernacht en werd besloten met een groots vuurwerk. De spelers hadden van zes uut ’s avonds tot elf uur op het dak van een bus gestaan en waren door Madrid vervoerd. Meer dan twee miljoen mensen stonden langs de route. Net als bij West Duitsland in 1954 en 1990, Italië in 1982 en in 2006 en Frankrijk in 1998 heeft de WK-zege tot het grootste volksfeest sinds een halve eeuw geleid.

 

 

Fabregas hoopt deze week nog toestemming te krijgen van manager Wenger van Arsenal om te moge praten over een transfer naar Barcelona. Maar de Londense club is not amused en zal zeker 60 miljoen euro als transfersom vragen en dan lijkt de verhuizing van Cesc toch van de baan.

Share.

Laat een reactie achter