Balotelli: ”Mooiste avond van m’n leven”

0

Mario Balotelli kon zijn geluk niet op na de winst op Duitsland van gisteravond. De man van de wedstrijd scoorde twee doelpunten en sprak daarom over ”De mooiste dag van zijn leven.”

Dit was mijn mooiste avond uit mijn leven. In de slotfase van de wedstrijd heb ik me tot mijn moeder gewend, dat was het mooiste moment. Ik heb haar verteld dat ik de doelpunten aan haar opdraag. Ik heb lang gewacht op dit moment. Met name omdat mijn moeder niet zo jong meer is en niet meer ver kan reizen."

 

"Ik ben blij dat ik haar blij heb gemaakt. Mijn vader zal ook in Kiev zijn voor de finale", vervolgde de spits. Balotelli heeft naast de eindzege voor Italië meer doelen. "Ik wil proberen topscorer van het toernooi te worden. In het voetbal probeer je het soms erg vaak en lukt het niet, soms probeer je het een paar keer en valt het telkens goed."

 

Balotelli staat momenteel op drie doelpunten in het EK. Hiermee is hij gedeeld topscorer met onder andere Gomez en Cristiano Ronaldo, maar hij is als enige nog in de race om de titel. Daarnaast hebben Fernando Torres en Xabi Alonso tweemaal gescoord dit toernooi. Ook zij hebben nog kans om topscorer te worden.

Share.

Laat een reactie achter