”Balotelli en Cassano nodig tijdens EK”

0

Bondscoach Prandelli liet in aan de Italiaanse pers weten dat Balotelli zich geen zorgen hoeft te maken over zijn deelname aan het EK van komende zomer. ”Ik heb hem nodig. Hij is belangrijk voor de ploeg.”

”Balotelli is geen makkelijke, maar ik ben blij dat hij zijn verantwoordelijkehid van door een verklaring af te leggen na zijn laatste incident bij Manchester City. Ik houd van spelers die hun verantwoordelijkheid pakken.”

 

Prandelli doelde op de actie van Balotelli in de wedstrijd met Arsenal. De jonge Italiaan zou een doodschop hebben uitgedeeld aan Arsenal-middenvelder Alexandre Song. Hierdoor leek het erop dat de aanvaller van Manchester City buiten de Italiaanse selectie zou vallen, maar daarvan is volgens Prandelli geen sprake. De bondscoach reageerde mild op de actie van het enfant terrible.

 

”Balotelli is van grote waarde voor het team, daarom heb ik er nooit over getwijfeld om hem mee te nemen deze zomer,” liet de bondscoach van Italië weten. ”Antonio Cassano is ook enorm belangrijk voor de ploeg en hem heb ik ook nodig tijdens het EK. We kunnen ervoor zorgen dat hij helemaal de oude wordt na zijn hartoperatie. Met alle geblesseerde aanvallers hebben we deze twee spelers met veel kwaliteiten zeker nodig.”

 

 

 

 

Floris Gouw – VoetbalOnline.nl , EK.nl

Share.

Laat een reactie achter