Bahrein zorgt voor einde Saoedi’s

0

Het oliestaatje Bahrein zal samen met Nieuw Zeeland strijden om het goedkoopste ticket voor het WK. Beide landen treffen elkaar in een barrage in november. Bahrein speelde met 2-2 gelijk bij Saoedi Arabië en mag op basis van de uitgoals verder.

Voor de Saoedi’s betekent dat het eerste WK in twintig jaar zonder eigen inbreng. De ploeg die eerder Iran uitschakelde was nu zelf het slachtoffer. Bahrein redde het met een doelpunt in de 90e minuut van Latif. Kort daarvoor had Saoedi-Arabië de leiding genomen en de treffer van Montashari al als een godsgeschenk gevierd. Saoedi kwam vroeg in de wedstrijd via Al-Shamrani op voorsprong, maar daarna Okwunwanne gelijk aan het einde van de eerste helft. Het eerste duel tussen beide ploegen was zonder goals beëindigd.