Arnautovic niet mee met Oostenrijk

0

Marko Arnoutovic zal niet worden geselecteerd voor het oefeninterland van Oostenrijk tegen Slowakije volgende week woensdag. Dit besloot bondscoach Dietmar Constantini vandaag.

De vleugelaanvaller van Werder Bremen die zich zo nu en dan misdraagt, krijgt daar nu de gevolgen van te zien. Eerder werd hij ook al buiten de selectie gehouden. Dit was tijdens de kwalificatiewedstrijden voor het EK tegen Duitsland en Letland. Hij had zich toen plots ziekgemeld toen hij te horen kreeg dat hij op de bank mocht gaan beginnen.

 

Deze keer was het weer raak, maar nu met een teamgenoot. Tijdens een interland tegen Turkije stormde de voormalige speler van FC Twente op Stefan Maierhofer af toen de spelers terug naar de kleedkamer liepen. Hij ging verhaal halen bij de speler omdat hij een strafschop had gemist.

 

Voor bondscoach Constantini is dit de druppel. Arnautovic zal niet in actie komen tegen Slowakije en zal pas weer zijn land mogen vertegenwoordigen als hij zich, zowel binnen als buiten de lijnen, professioneel kan gedragen.

 

Door: Floris Gouw – VoetbalOnline

Share.

Laat een reactie achter