Andy vd Meijde bereidt zich voor op het WK!

0

Oud-voetballer en reallife-soapster Andy van der Meijde bereidt zich de komende weken actief voor op het WK 2014 in Brazilië. In zijn nieuwe baan als televisie-promotor demonstreert hij televisies die over een speciale Soccer Mode beschikken.

“Eigenlijk zou iedereen het WK in de beste kwaliteit moeten zien. Deze tv’s zijn gemaakt voor voetbal en dat ga ik als televisie-promotor aan iedereen laten zien,” aldus de enthousiaste Andy.
 
Baantje als tv-promotor
Van der Meijde heeft de afgelopen jaren een carrièreswitch gemaakt van profvoetballer naar soapster in zijn eigen real-life serie en barista voor een koffiemerk. Vanaf vandaag gaat hij aan de slag als televisie-promotor bij PlatteTVdiscounter.nl waar hij nieuwe Samsung-tv’s zal demonstreren. Op 31 mei maakt hij zijn debuut in de Groningse showroom.
Andy heeft ‘m zelf ook
Andy heeft het baantje aangenomen nadat hij zelf een nieuwe tv kocht die is uitgerust met een Advanced Soccer Mode. Bovendien mag hij als televisie-promotor blijven doen wat hij thuis ook het liefste doet: de hele dag op de bank hangen en televisie kijken. “Ik heb nu een 75 inch tv, paste niet eens in mijn auto man, zo groot. Alsof ik zelf in het stadion zit! In de showroom laat ik zien hoe de tv werkt en hebben ze een mooie bank voor het showmodel gezet. Daar kom ik dus niet meer vanaf. Ik ben klaar voor het WK!”
 
WK 2014 nooit eerder zo scherp uitgezonden
De grote televisiemerken spelen met nieuwe technieken en functionaliteiten bewust in op het WK. Ultra HD of 4K beeldkwaliteit (vier keer zo scherp als Full HD), een speciale voetbalmodus, zoals de Soccer Mode van Samsung, en gebogen televisieschermen, zijn al te koop in de meeste winkels. Deze televisies zal Andy in zijn nieuwe functie demonstreren, zodat mensen zelf ervaren hoe het is als je letterlijk elk grassprietje kunt zien tijdens een voetbalwedstrijd. Dichterbij het WK kun je niet komen.
Trend: beter beeld voor voetbal
Vlak voor de start van het EK twee jaar geleden steeg de verkoop van televisies explosief. Mensen wilden beter en groter beeld: Full HD-televisies van 42” en groter lieten een duidelijke verkoopstijging zien. Dat is ook de verwachting voor dit jaar, maar dan voor de 4K-televisies van nog groter formaat. Omdat een aantal wedstrijden vanwege het tijdverschil ‘s nachts wordt uitgezonden, wordt verwacht dat meer mensen de voetbalwedstrijden opnemen en later terugkijken. Een optie die ook aanwezig is op de televisies die Andy zal promoten.
 
 
 
Share.

Laat een reactie achter