Alba: ‘Volgende keer hak ik je hoofd eraf’

0

het teleurstellende WK van de Spanjaarden bracht behoorlijk wat agressiviteit met zich mee. Enkele spelers van Spanje zorgden met hun frustratie voor opschudding. Jordi Alba ging zelfs zó ver, dat hij een journalist bedreigde.

Na afloop van de wedstrijd tegen Australië van maandag (3-0 winst) liet de linksback van Spanje zien dat hij geen fan is van de Spaanse journalist Gómez Matallanas. Bij het passeren van de journalist in de mixed zone, riep Alba woedend ”de volgende keer hak ik je hoofd eraf”. De journalist reageerde verbaasd, waarop Alba nogmaals riep ”Ja, de volgende keer.. Ik waarschuw je.”

 

Journalisten die zich ook in de mixed zonde bevonden stellen dat het daar niet bij bleef. In het vliegtuig was het ook weer raak. Jordi Alba werd in het tweede verbale conflict bijgestaan door Sergio Busquets.

 

De journalist in kwestie snapte er naar eigen zeggen niets van: "Ik heb geen flauw idee waarom dit gebeurde. Ik heb niets over hem geschreven. Ik kan me niet herinneren dat ik überhaupt ooit wat over hem geschreven heb."

Share.

Laat een reactie achter