Ajax nieuws altijd binnen handbereik

0

Helaas is Ajax er deze week niet in geslaagd om het Champions League-duel met FC Barcelona winnend af te sluiten. De Amsterdammers verloren in een spannend duel met 2-0 van de Catalanen.

Voorafgaand aan de wedstrijd waren er op internet veel artikels te vinden over de statistieken en prestaties van Ajax de afgelopen jaren in de Champions League. De Amsterdammers speelden woensdagavond hun honderste wedstrijd in het kampioenenbal van Europa, maar konden dit zoals gezegd niet winnend afsluiten.
 
Om op de hoogte te blijven van al het Ajax nieuws kunt u op het internet ontzettend veel informatie vinden over doelpunten, statistieken, samenvattingen, opstellingen en video’s van je favoriete spelers bij Ajax. Zo schoot Ajax woensdagavond tegen Barcelona zeven keer op goal, had het in totaal 437 passes en speelde het spel zich voor 7% van de wedstrijd af in de zestien van de Amsterdammers.
 
Lionel Messi maakte tegen Ajax twee doelpunten, waarmee hij topscorer aller tijden is in de Champions League. Met maar liefst 71 goals komt hij op gelijke hoogte met niemand minder dan Raul. Cristiano Ronaldo volgt op kleine afstand. Hij maakte tot dusver namelijk 70 doelpunten in zijn carrière in de Champions League.
 
Meer van deze statistieken en meer nieuws over Ajax kun je onder andere vinden op Nieuwsbreak. Het nieuws van verschillende voetbalwebsites wordt hier geplaatst, waardoor je geen nieuws meer hoeft te missen van Ajax. Nieuws over Ajax netwerk, Ajax livestream en info en over transfers van de grote spelers. 
Share.

Laat een reactie achter