Advocaat wast Rode Duivels de oren

0

De Rode Duivels spelen zaterdag en dinsdag vriendschappelijke interlands tegen Hongarije en Qatar. “Maar de spelers moeten niet denken dat dat oefenwedstrijden worden”, aldus de Hagenaar in Belgische dienstgem.

"Het worden de twee laatste kansen om me te tonen wat ze kunnen en vooral om te bewijzen dat ze echt deel willen uitmaken van deze groep. Ik heb sterk de indruk dat bepaalde spelers zich belangrijker wanen dan de groep. Zij gaan problemen met me krijgen. Fellaini is bijvoorbeeld niet al te correct geweest door net voor een interland op tandartsbezoek te gaan. Dat hij enkele dagen later wel voor Everton speelt, vind ik op zijn minst bizar."

België heeft zich niet voor de Wereldbeker 2010 kunnen plaatsen en moet zich nu op Euro 2012 richten. "We moeten lessen uit het verleden trekken. Ik heb deze post aanvaard omdat ik overtuigd ben da de Duivels veel potentieel hebben, maar ze zijn ook nog erg jong. Geen onder hen, wat ze ook zelf mogen denken, heeft de top al bereikt. Mijn doel is om hen naar een hoger niveau te tillen. Over twee jaar moeten ze met eender welk team kunnen concurreren."
 
Op de berichten dat de Braziliaanse verdediger Dante Belg wil worden, wou Advocaat niet te diep ingaan. "Ik heb niet de gewoonte mijn plannen op ‘als’ en ‘misschien" te baseren. Maar elke speler van internationaal niveau met de Belgische nationaliteit interesseert me

Share.

Laat een reactie achter