Advocaat staat in Estland al met lege handen

0

De euforie rondom de komst van Dick Advocaat is voorlopig weer getemd in België. De Rode Duivels leden woensdag een pijnlijke nederlaag bij Estland met 2-0 en maakten een veelzeggend einde aan een mislukte campagne in de voorronde.

In Tallin was er geen eer te behalen voor Advocaat, die zijn ploeg beduidend minder gemotiveerd zag acteren. Estland deed wel zijn best en kwam na een half uur aan de leiding met een treffer van Piiroja. Vassiljev besliste de wedstrijd halverwege de tweede helft.

Erwin Koeman deed het beter in de ook overbodige wedstrijd Denemarken – Hongarije. De al geplaatste Denen gunden Hongarije nog een zege van 1-0. Akos Buszaky scoorde na 35 minuten het enige doelpunt voor de Hongaren.