Advocaat kwam, zag en overwon

0

Het ziet er naar uit dat onze Belgische vrienden, door de komst van Dick Advocaat als bondscoach, een ‘total make over’ hebben ondergaan. De reacties van de spelers zijn tenminste lovend voor de Hagenaar.

"Advocaat heeft deze week naar onze kwaliteiten gekeken en de beste ploeg geselecteerd", vervolgt Mpenza. "Ach, zolang ik vertrouwen proef, voel ik me goed. Ik ben nog altijd dezelfde speler hoor, ook al speel ik ‘maar’ in de Zwitserse competitie. Alleen stond ik nu niet geïsoleerd, zoals dat in Spanje wel het geval was. Als de Duivels me nodig hebben, zal ik er staan. Spijtig dat het zo lang geduurd heeft voor we weer een groep zijn. Maar nu is het eens zo leuk."

Ook Jan Vertonghen mocht centraal op het middenveld terugblikken op een degelijke match. "Vanavond hebben we getoond dat we ook in blok kunnen spelen", aldus de Ajacied. "Ongelofelijk hoe onze aanvallers Lamah, Mirallas en Mpenza gewerkt hebben. Die laatste maakte ook erg veel diepte. Het was leuk spelen achter die jongens. Ook vanachter stond het goed, we hebben weinig weggegeven. Eindelijk hebben we er nog is voor gevochten. Het voelde weer goed om voor de Duivels te spelen

Share.

Laat een reactie achter