3.500 Oranje-fans bij WK-duel tegen Spanje

0

Het Nederlands elftal krijgt op 13 juni in zijn WK-ouverture tegen titelverdediger Spanje in ieder geval steun van 3.500 Oranje-fans. De KNVB heeft dit aantal plaatsten toegewezen gekregen in het stadion van Salvador.

Via officiële werd bekend dat de KNVB telkens acht procent van de verkoopbare stadioncapaciteit tot zijn beschikking krijgt. Hierdoor zijn er voor de wedstrijd tegen Australië (18 juni in Porto Alegre) 2.900 kaarten beschikbaar en voor het duel met Chili (23 juni in São Paulo ) 4.350.

 

De verkoop voor de Nederlandse vakken is al op 8 december van start gegaan. Deze verkoopfase duurt tot 7 februari 2014. Alleen leden van OnsOrnaje of de Supportersclub Oranje kunnen bestellen. Als er sprake is van meer vraag dan aanbod, dan volgt een loting. Daarbij wordt onder meer gekeken naar wedstrijdbezoeken in het verleden.

 

"Maar op basis van de vragen die tot nu toe zijn binnengekomen bij OnsOranje en de aanvragen bij reisorganisaties denken we alle leden die een kaartje willen kopen, te kunnen voorzien", reageert het Supportersplatform OnsOranje. Liefhebbers die nog geen lid zijn en wel naar het WK willen, hebben nog tot woensdag 15 januari de tijd om zich aan te melden.

Share.

Laat een reactie achter