Gullit: Ik weet dat ik het kan

Zaterdag 30 Juni 2012 13:03
Ruud Gullit heeft bij VI Oranje laten weten dat hij het in zich heeft om de nieuwe bondscoach te worden van het Nederlands elftal. De coach, die onder andere werkte bij Newcastle, Feyenoord, LA Galaxy en Terek Grozny ziet de nieuwe uitdaging wel zitten.

Dat Gullit als kandidaat wordt genoemd, vindt hij al een enorme eer. 'Ik weet ook dat ik 't kan. Ik heb vaak verloren als trainer, maar men vergeet soms dat ik ook veel heb gewonnen; als speler en als trainer', aldus Gullit die toegaf dat hij als coach in het verleden verkeerde keuzes heeft gemaakt bij het kiezen van clubs. Zijn trainerscarrière voerde hem langs Chelsea, Newcastle United, Feyenoord, Los Angeles Galaxy en Terek Grozny.

 

Na het ontslag van Bert van Marwijk duiken veel potentiële kandidaten op in de nationale media. Ajax-trainer Frank de Boer en Feyenoord-coach Ronald Koeman hebben al gezegd bij hun club te blijven. Verder circuleren de namen van onder anderen Frank Rijkaard, Co Adriaanse en Louis van Gaal.


Reageer op dit artikel


Stuur dit artikel naar een vriend of kennis

De velden met een * zijn verplichte velden.
 

Gerelateerde artikelen

Voetbalonline.nl
Maandag 18 Juli 2016 11:37

De Copa America en het EK zijn net geÔndigd en alle spelers zijn nu lekker aan het genieten van hun welverdiende vakantie. Dat geeft ons mooi de tijd om alvast vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen van de Premier League in Engeland.

Lees verder >>
 
Voetbalonline.nl
Vrijdag 08 Juli 2016 22:44

De UEFA heeft ruim 800 miljoen euro overgehouden aan het Europees Kampioenschap 2016 in Frankrijk. De organisatie heeft dit zeer hoge bedrag vooral te danken aan torenhoge TV-gelden die betaald zijn voor de rechten.

Lees verder >>
 
De laatste video's

Klik hier voor meer voetbalvideo's
Liefde voor voetbal? Maar nog geen liefde in je leven? Word lid van Knuz.nl of download gratis de app! Met bijna 400.000 leden is Knuz de grootste echt 100% gratis datingsite van Nederland. Gewoon doen!
Voetbal nieuwsheadlines

Voor het overige nieuws ga naar de perskamer!
Voetbal games