WK speelschema posters

0

Yes! Ze zijn er weer! Speelschema posters voor het WK Vrouwen 2019 in Frankrijk. Bestel ze op WK.nl en laat zien dat jouw bedrijf achter onze oranje leeuwinnen staat.

Uniek relatiegeschenk voor tijdens het WK 2019
De speelschema posters vormen een uniek relatiegeschenk voor uw bedrijf gedurende het WK 2019. De Speelschema posters voor WK 2019 in Frankrijk bestaan uit een aantal speelschema’s op A3, A2 of A1 formaat die wij voor uw bedrijf uniek opmaken met uw logo en of slogan gedrukt op de poster. U heeft op deze manier een zeer betaalbaar en uniek relatiegeschenk waarmee uw bedrijf op een leuke manier onder de aandacht staat bij uw klant gedurende de periode voor en tijdens het WK voetbal in Parijs. Uw klant hangt de poster op in zijn of haar kantine en houdt de stand van het WK bij op de poster. Iedere keer dat iemand naar de poster kijkt er ermee bezig is zal hij of zij ook uw bedrijf erbij zien staan.

Speelschema WK 2019 Frankrijk
Het Speelschema WK 2019 in Frankrijk is al enige tijd bekend natuurlijk. Klik hier om het speelschema WK te bekijken. We houden de standen en wedstrijduitslagen erop bij.

Bekijk de afbeelding hieronder om een goed beeld te krijgen van de poster. Uw bedrijfsnaam, logo en of slogan kan linksonder geplaatst worden op de poster.

Posters bestellen op WK.nl
Uw speelschema posters kunt u gemakkelijk bestellen op WK.nl. Hoe gaan we na uw bestelling aan het werk? Na uw bestelling vragen wij u uw logo in zo’n hoog mogelijke resolutie naar ons te mailen. We vragen u ook welke andere tekst of uiting u graag op de poster wilt hebben. Wij maken vervolgens de poster voor u op en bieden u die ter goedkeuring aan. Na uw goedkeuring drukken wij de posters en worden ze naar u opgestuurd.

Share.

Laat een reactie achter