Elftal: Eredivisie-spelers die in de race zijn voor een WK-ticket

0

In de Eredivisie lopen genoeg spelers rond die nog steeds mogen hopen op het WK 2018 in Rusland. Bekijk het elftal hieronder maar eens!

Doelman: André Onana
Ajax-doelman André Onana is met Kameroen nog volop in de race voor WK-deelname. De doelman speelde tot op heden twee interlands voor Kameroen.

Rechtsachter: Santiago Arias
Santiago Arias heeft al aardig wat interlands achter zijn naam. De Colombiaan van PSV speelde namelijk 32 interlands, maar wist daarin niet te scoren.

Centrale verdediger: Samir Memišević
Samir Memišević heeft pas één interland achter zijn naam. De verdediger van Groningen FC is dan ook geen basisspeler bij Bosnië en Herzegovina.

Centrale verdediger: Wilfried Kanon
Bij Ivoorkust speelt Wilfried Kanon met spelers als Eric Bailly, Serge Aurier en Wilfried Zaha. Bij ADO Den Haag speelt hij in het hard van de verdediging, maar bij Ivoorkust speelt hij ook geregeld als linksachter.

Linksachter: Dejan Trajkovski
FC Twente-verdediger Dejan Trajkovski is geen vaste kracht in het elftal van Slovenië, maar zat wel al eens bij de selectie.

Controlerende middenvelder: Marco van Ginkel
PSV’er Marco van Ginkel kan met Nederland nog steeds naar het WK, al wordt de kans kleiner en kleiner. Tot op heden speelde hij zeven interlands voor Nederland, maar kwam nog niet tot scoren.

Controlerende middenvelder: Karim El Ahmadi
Karim El Ahmadi, de motor van Feyenoord, is een sterkhouder in het nationale elftal van Marokko. Hij speelde dan ook al 44 interlands, waarin hij één keer het net wist te vinden.

Aanvallende middenvelder: Hakim Ziyech
Ajax-middenvelder Hakim Ziyech komt net als Karim El Ahmadi uit voor Marokko. In de tien interlands die hij speelde, scoorde hij zeven keer.

Rechtsbuiten: Alireza Jahanbakhsh
Alireza Jahanbakhsh speelde tot op heden 22 interlands voor Iran. De speler van AZ trof daarin drie keer doel.

Spits: Nicolai Jørgensen
Feyenoord-aanvaller Nicolai Jørgensen heeft geregeld een basisplaats bij Denemarken. Hij wist in de 22 interlands die hij speelde zes doelpunten te maken.

Linksbuiten: Sam Larsson
Sam Larsson is met Zweden een tegenstander van Nederland. De Feyenoord-speler heeft drie interlands achter zijn naam, waarin hij één keer het net vond.

Weten welke landen al verzekerd zijn van WK-deelname? Check het hier -> WK 2018 – Geplaatste landen

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter