Zabaleta: ‘’Hij zal zo teleurgesteld zijn en het is nog vier jaar tot Qatar’’

0

Argentinië lijkt de groepsfase van het WK niet te overleven. Veel mensen geven sterspeler Lionel Messi de schuld van de tegenvallende prestaties. Landgenoot Pablo Zabaleta ziet dit anders en heeft vooral te doen met Messi.

‘’Ik heb gewoon medelijden met Messi. Dit was zijn laatste kans om iets te winnen met Argentinië. Het zou me dus niet verbazen als hij na dit toernooi stopt als international. Hij zal zo teleurgesteld zijn en het is nog vier jaar tot Qatar’’, zegt de landgenoot van Messi.

‘’De mensen in Argentinië zullen nu zo boos zijn. Je verwacht meer van die spelers. Ze waren zo dichtbij om het toernooi in Brazilië te winnen en toen verloren ze twee Copa América’s op rij. De mensen in Argentinië hebben zo’n honger naar dit WK en zij zullen dit niet accepteren. De trainer moet met de spelers gaan zitten en een echt gesprek hebben over wat er gaande is’’, vervolgt de speler van West Ham United.

‘’Ik heb nog nooit zo’n optreden van Argentinië gezien. Nooit eerder. Er was een gebrek aan spirit en het is heel vreemd om te zien. In de tweede helft waren we niet goed genoeg. Ik denk dat het na de fout van Willy Caballero mentaal erg moeilijk was voor de spelers om zich terug te knokken en de wedstrijd te winnen’’, besluit de teleurgestelde Pablo Zabaleta.

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter