Wat worden de schoenen van de grootste WK-sterren?

0

Het WK voetbal komt snel dichterbij. Nu bekend is welke landen er allemaal meedoen, wordt het steeds interessanter om te bekijken welke sterren er allemaal zullen gaan spelen Wie worden er allemaal door de bondscoaches geselecteerd? En wie moet er thuisblijven? Daarnaast zullen ook de andere belangrijke zaken meer en meer bekend raken. Welke tenues gaan de landen bijvoorbeeld dragen op het toernooi? Je wilt immers wel het nieuwste shirt met de naam van jouw favoriet gaan dragen tijdens het toernooi.

Niet alleen nieuwe shirts
Niet alleen op teamniveau is een eindtoernooi een goed moment voor vernieuwing. Ook voor de spelers ligt er het nodige klaar. Dat begint natuurlijk altijd met de voetbalschoenen die ze dragen tijdens het toernooi. De grote fabrikanten hebben lang de tijd gehad voor een nieuw design. Ook kijken ze naar de nieuwste kleuren. Die zal je bovendien niet alleen op het veld terugzien. Al vrij snel zijn ze ook in je favoriete webshop en in de sportzaak te krijgen. Zo kan jij nog tijdens het toernooi ook er fris bij lopen.

Letten op wat de sterren dragen
Het is goed om eens te bekijken op wie je moet letten. Zo is het bijvoorbeeld zo dat een aantal van de snelste aanvallers op aarde kiezen voor de schoenen van Nike. Zo is bijvoorbeeld Cristiano Ronaldo al vele jaren een boegbeeld van het merk. Terwijl ook zijn opvolger bij Real Madrid, Eden Hazard, op de schoenen loopt en speelt. Wanneer je dus ook een watervlugge vleugelaanvaller in jouw team bent, kunnen deze schoenen zeker goed bij jou passen.

Een pass als Pogba
Ben je meer iemand die de aanvallers in stelling brengt? Dan zal je tijdens het Ek zeker gaan genieten van Paul Pogba. Op het wereldkampioenschap van 2018 was hij een belangrijke schakel in het team van Frankrijk dat de titel pakte. Op het komende toernooi zal hij die rol opnieuw willen vervullen. Pogba is het type speler dat zich het fijnst voelt bij het dragen van Adidas schoenen. Wil jij dezelfde fijne pass uit je voeten toveren? Dan kan het dus zeker helpen om deze schoenen te dragen.

Genoeg om op te letten
De twee grote merken zijn natuurlijk niet alleen op het toernooi. Ook andere fabrikanten zullen hun nieuwste innovaties op het gebied van schoenen op dit grote podium willen presenteren. Dus ook in dat opzicht is er voldoende te vinden waar je op moet letten. Het maakt het wel zo leuk om het toernooi te volgen. Mogelijk steek je er nog wat van op. En anders is het vooral fijn om er lekker van te kunnen genieten, zowel van de spelers als van de schoenen die ze dragen.

Share.

Laat een reactie achter