Tassen, voor iedere activiteit is er wel een!

0

Het lijkt zo een eenvoudig voorwerp, een tas. In het dagelijks leven gebruiken we het zo vaak. In feite kunnen we niet zonder. Of we nu lekker op vakantie gaan, naar ons werk of school, we nemen altijd wel een tas mee. Het aanbod is dan ook enorm. Gaat je kind bijvoorbeeld op zaterdag naar de voetbal, wil je graag een stevige rugzak waar de voetbalspullen en boterham in mee kan worden genomen. Voor ouders is het belangrijk dat de tas functioneel en stevig is. Voor de kinderen is het uiterlijk veel belangrijker. Wie denkt dat deze twee dingen niet samen kunnen gaan heeft het mis. De keuze is reuze en dat geld niet alleen voor rugzakken.

Een rugtas voor als je naar school gaat
Een rugtas is er natuurlijk niet alleen voor je wekelijkse sportdag. Het is ook de favoriete tas van leerlingen en studenten. Ook zij worden graag met een mooie of stoere tas gezien, terwijl de ouders weer voor een sterke en degelijke tas gaan die tegen een stootje kunnen.

Maar goed, welke kies je dan? Het assortiment schooltassen is enorm. Voor jongens en meiden, in van diverse vormen, kleuren en materialen, er is altijd een tas te vinden voor jouw kind. De keuze hangt uiteraard deels wel af of je kind op het basisonderwijs of al aan het studeren is. Voor de jongere kinderen is het belangrijk dat de broodtrommel en drinkfles mee kan worden genomen. Bij studenten moeten er veel schoolboeken en vaak ook een laptop mee. Je wilt dat deze spullen wel veilig zijn opgeborgen in een degelijke tas met voldoende bescherming. 

Tassen voor dames en heren
Vaak wordt gedacht dat mannen veel praktischer zijn ingesteld zijn dan vrouwen en dat een tas slechts een simpel gebruiksvoorwerp is. Deels is dat misschien ook wel zo, maar ook zij stellen steeds meer eisen aan hun tas. De heren die bijvoorbeeld met het openbaar vervoer naar hun werk gaan, gebruiken steeds vaker de rugtas, omdat het erg handig is. Wie wat stijlvoller voor de dag wil komen neemt echter een chiquere lederen tas, al dan niet met schouderband. 

Vrouwen kijken toch wat anders naar een tas dames. Dames hebben veelal meerdere tassen voor verschillende gelegenheden. Als ze naar een feestje gaan bijvoorbeeld willen zij graag een klein tasje bij zich hebben om hun make-up en telefoon in mee te nemen. Uiteraard willen zij graag dat dit bij hun outfit past. 

Naar hun werk is een wat grotere tas natuurlijk handiger. Zeker als ze een laptop mee moeten nemen. Ook hierin is het aanbod enorm. Voor welke gelegenheid dan ook, er is altijd een goede tas te vinden in alle denkbare formaten, kleuren en materialen. Van alle bekende populaire merken is er meer dan voldoende aanbod. 

Dus of jij of je kind nu in het weekend gaat sporten, naar school of werk gaan, je kunt niet zonder een goede tas. Eenheidsworst hoeft hier echt niet van toepassing te zijn. Voor iedereen die zich wil onderscheiden is de perfecte tas te vinden.

Share.

Laat een reactie achter