Sergio Ramos uit kritiek: ‘’In mijn ogen is dat Lionel Messi’’

0

Er is een ‘ruzie’ ontstaan tussen de Spanjaard Sergio Ramos en voetballegende Diego Maradona. Maradona startte door kritiek te leveren op de verdediger van Real Madrid. Hier was Ramos niet van gedient en toen hij de kans kreeg reageerde hij op ‘Pluisje’.

‘’Ik wil geen polemiek starten, maar ze zeggen dat Ramos een topspeler is. Nee, Diego Godín is een topspeler. Iemand die verdedigt, leiding geeft en doelpunten maakt. Iemand die geen enkele wedstrijd mist’’, zei Maradona bij televisiezender Teles.

Ramos reageerde door te bekennen dat hij Messi beter vindt dan zijn landgenoot Maradona. ‘’In Argentinië weet iedereen dat Maradona lichtjaren verwijderd is van de beste Argentijnse voetballer ooit. In mijn ogen is dat Lionel Messi. Ik respecteer Maradona hoe dan ook, hij was een groots voetballer. Ik vind hem wel een topvoetballer.’’

Welke van de twee kemphanen het laatste lacht lijkt echter al duidelijk te zijn. Spanje heeft dinsdag namelijk genoeg aan een gelijkspel tegen Marokko om de volgende ronde te bereiken, waar Argentinië afhankelijk is van hoe de wedstrijd IJsland – Kroatië eindigt.

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter