Kroaat maakt Lionel Messi en Nicolás Otamendi met de grond gelijk

0

Vandaag staat de laatste groepswedstrijd in groep D op het programma. Voordat Ante Rebić zich volledig ging focussen op IJsland, blikte hij nog even terug op de wedstrijd tegen Argentinië. De Eintracht Frankfurt-speler had weinig goede woorden over voor zowel de tegenstanders als de leiding.

‘’Eerlijk gezegd wilde ik het shirt van Messi voor een vriend van mij. Hij is een hele grote fan van Leo, maar de Argentijnen maakten zo’n slechte indruk op me dat ik Messi niet eens meer om zijn shirt wilde vragen’’, zegt Ante Rebić.

Maar niet alleen Messi viel Rebić tegen. ‘’Ik had veel meer verwacht. In ieder geval van de spelers uit de Premier League, die gewend zijn aan het hoge tempo en het aangaan van duels. Je zag Nicolás Otamendi, in de vierde minuut passeerde Mario Mandzukic hem en hij rolde over het veld. Ik ben teleurgesteld door hun gedrag en het gebrek aan fair play, om nog maar te zwijgen over hoe ze ons provoceerden. Een atleet moet weten hoe hij moet omgaan met een nederlaag.’’

Ook de scheidsrechter kreeg ervan langs. ‘’De scheidsrechter had niet het gevraagde niveau en het is niet de eerste keer dat dit op een WK gebeurt, met veel scheidsrechter zonder enkele ervaring in enkele van de grootste competities zoals de Champions League.’’

‘’We voelden dat veel van zijn beslissingen in het voordeel van Argentinië waren. Ik weet dat dit een WK is en dat er scheidsrechters van over de hele wereld aanwezig zijn, maar het is belangrijk dat wedstrijden als deze worden geleid door scheidsrechters die weten hoe belangrijk een wedstrijden en mee kunnen komen in de snelheid ervan’’, besluit de Kroaat.

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter