Ibrahimović in Rusland: ‘’Als ik dan al die kritiek zie van iedereen: pure jaloezie’’

0

Ondanks dat Zlatan Ibrahimović niet bij de selectie zit van Zweden, is hij toch gespot in Rusland. De Zweed vertelde tegen de media dat hij niet begrijpt waarom zijn oud-ploeggenoot Paul Pogba zoveel kritiek krijgt.

‘’Ik ken hem goed en ik zie veel kritiek voorbijkomen. Als je zoveel geld verdient als hij en zoveel kostte als hij, dan gaan mensen je bekritiseren. Vanwege jaloezie en omdat mensen gewoon een mening willen hebben’’, zegt de Zweed.

Ibrahimović zegt dat de Fransman meer krediet verdient. ‘’Hij heeft meer gewonnen dan die andere middenvelder bij elkaar. Misschien dat Blaise Matuidi zijn mond open mag doen en recht van spreken heeft, maar de rest heeft dat niet.’’

Al met al begrijpt de speler van LA Galaxy waarom de verwachtingen zo hoog zijn. ‘’Want we weten hoe goed Pogba is. Ik heb met hem gewerkt en het is een echte professional. Als ik dan al die kritiek zie van iedereen: pure jaloezie. Want hij verdient meer dan dat zij doen’’, besluit de aanvaller lachend.

De Zweed is vandaag gespot in het Luzhniki Stadion om de wedstrijd Duitsland – Mexico bij te wonen. Ibrahimović is in Rusland op uitnodiging van Visa, de officiële betaalpartner van FIFA.

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter