‘’Eerlijk gezegd was Oranje voor mij al een afgesloten hoofdstuk’’

0

Dinsdag maakt bondscoach Dick Advocaat zijn voorselectie van het Nederlands elftal bekend voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Zweden. Misschien wel het meest verrassend is de naam van Klaas-Jan Huntelaar, die op 13 oktober 2015 voor het laatst in actie kwam namens Oranje. Voor de Ajax-aanvaller is het ook een verrassing dat hij weer eens in de voorselectie is opgenomen.

‘’Eerlijk gezegd was Oranje voor mij al een afgesloten hoofdstuk. “Zo gek is dat ook niet, want in deze WK-kwalificatiereeks ben ik niet één keer opgeroepen. Kwalificatie voor het WK is ver weg. Iedereen kan rekenen. Echt alles moet goed vallen begin oktober, anders wordt het weer een stille zomer. En dat is wel heel pijnlijk natuurlijk’’, aldus Klaas-Jan Huntelaar.

De periode waarin het Nederlandse elftal mooie successen behaalde, is verleden tijd en dat weet ook Klaas-Jan Huntelaar. “Ik heb altijd met veel plezier voor Oranje gespeeld, en inderdaad, in een periode waarin succes een automatisme was. De WK’s van 2010 en 2014, dat maakte veel los. Mooie herinneringen.”

Bekijk hieronder een samenvatting van de laatste interland van Klaas-Jan Huntelaar:

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter