Bizar: Engelse fan heeft ‘England 2018 World Cup Winners’ tatoeage

0

Jamie Richardson uit Engeland weet het zeker: Engeland wordt wereldkampioen! De voetbalfan is er zo zeker van dat hij een tatoeage heeft laten zetten van de beker met de tekst: ‘England 2018 World Cup Winners’. Nou maar hopen dat hij niet de rest van zijn leven voor lul loopt met zijn nieuwe aanwinst.

‘’Ik heb het niet gedaan in een opwelling. Ik geloof écht dat we het WK gaan winnen. Ik zie het dus niet als een risico. En ik wil dat de spelers weten hoeveel vertrouwen de fans in hen hebben – ikzelf dan in het bijzonder. Ik besef dat sommigen zullen denken dat ik een idioot ben, maar daar trek ik me helemaal niets van aan. Eens we die wereldbeker hebben, zal het een geniale zet gebleken zijn’’, zegt Jamie Richardson.

De Engelsman hield zijn plan geheim voor zijn vriendin. Toen Jamie het resultaat liet zien, reageerde zijn vriendin Sammie niet heel vriendelijk en zei: ‘’Wat ben jij voor een mafkees.’’ Toen ze was afgekoeld, draaide ze bij en zei: ‘’Eigenlijk vind ik het nog niet eens zo slecht.’’

Naast Jamie is er nog een voetbalfan die iets soortgelijk onderging, namelijk Jess. De vrouw liet weten dat ze een tatoeage zou zetten als John Stones tegen Panama een doelpunt zou maken. Wat Jess niet had verwacht was dat John Stones het op zijn heupen kreeg. Hij maakte namelijk twee doelpunten.

Rechtsback Kyle Walker heeft ondertussen laten weten dat hij de tatoeage wel wil zetten. Daarnaast heeft Jess gezegd dat haar belofte nog voor de wedstrijd tegen België is ingelost.

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter